Реклама

Сайт за 10 лева

вторник, 19 май 2009 г.

Красив двор

Ако скоро сте построили нова къща или сте преустроили стария имот на село, сега е моментът да помислите за ново дворно оформленние. Възможностите са големи, защото на нашия пазар вече се появиха най-различни модерни строителни материали, които дават възможности да развихрите въображението си и да направите наистина стилен и модерен двор, където да си почивате и да посрещате любимите приятели. За съжаление мнозина се страхуват от това начинание, защото си мислят, че всичко ще струва прекалено скъпо, а това не е така.


Уединен ъгъл за почивка

Можете да си направите скрито кътче за отдих, като монтирате до стената на къщата декоративна решетка, около която засадете виещи се рози.
Екстравагантно зелено
Поставете пейката в някой ъгъл на двора и я обградете със зеленина. За целта използвайте късче зелена морава и чемшир с нетрадиционна форма. Наоколо поставете и няколко саксии.
Пътека с бордюр от ниски храсти
При оформянето на пътеки, избягвайте да правите контури. Най-новите модни тенденции като че ли следват извивката на горски поток. От двете им страни засадете ниски храсти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар